Avara mieli ääniviestejä!

Ajatuksia, oivalluksia, pohdintoja, inspiraatiota, vinkkejä mutta ennen kaikkea avaretaan näkökulmia <3

Tunteet, kirjat, autenttinen minuus, podcastit, ihmisyys, lempeys, self-love, human design, naiseus ja luonto ovat keskeisiä aiheita ääniviesteissä.

Kerro mitä ajatuksia jakso/jaksot sussa herättää ja kerro mulle instagramissa @avaramieli tai sähköpostilla miinanainen@gmail.com

1. JAKSO

Esittely - Kerron vähän itsestäni

2. PELKO

Pelon tunne, pelon kanssa eläminen ja työkalut pelon kanssa elämiseen

Linkit:

Hashtag Authentic - for small businesses, bloggers and online creatives

Building A Courage Habit & Living Alongside Our Fears, With Kate Swoboda

3. VALTA TUO VASTUUTA

Kaikilla meillä on valtaa <34. IRTIPÄÄSTÄMINEN

Olis mahtava kuulla mitä ajatuksia ja/tai tunteita irtipäästäminen sussa herättää? Onko se sulle helppoa tai joissain asoissa vaikeaa? Pystytkö luottamaan siihen että elämä kantaa? 

5. Shamaanirumpu, Human Design ja someloman antia

Rumpu kurssit:
https://www.facebook.com/kannuskadrums/

Human Design kartta

Day Luna Human Design podcast (in English)

6. Miten tarkkailla reaktioita ja tunteita niiden alla?

Miten huomata tunne tunteen alla? Miksi esimerkiksi raivostun tai suutun? Avaamalla itsellle tunteita ja tapahtumia, alta voi löytää paljon oivalluksia nykyhetkestä mutta myös menneestä.

7. Rakkaus ja lapsuuden kiintymyssuhde

Tunteista puhuminen jatkuu ja tällä kertaa haluan puhua rakkaudesta sekä siitä miten meidän käsitys rakkaudesta muodostuu?

Mainitsemani Avara mieli Podcastin löydät mm. Spotify, Google Podcast, Apple Podcast ja podcast sovelluksista, ihan hakemalla nimellä.

8. Viha

Miten lähestyä vihan tunnetta? Mitä viha on esiintynyt mun elämässä ja miltä se tuntui ja mikä on muuttunut? Miten käydä keskustelua vihaisena niin että asiat selviävät?

9. Suru

Suru kuuluu meidän jokaisen elämään, arkeen, muutokseen ja kasvuun. Mitä suru viestii? Miten se esiintyy? Miten sen kanssa voi olla? Mitä sanoa kun toinen suree?

10. Joulu ekstra - Läsnäoloharjoitus

Harjoitus johon voit palata milloin vain ja käyttää työkaluna arjessa sekä tunteiden kanssa jotka tuntuvat musertavilta.

Ota kuitenkin aina yhteyttä psykoterapeuttiin jos paha olo jatkuu ja et koe pärjääväsi. Avun pyytäminen ei ole heikkoutta, se on vahvuutta.

11. Vahvuuteen "sairastuminen"

Miten vahvuuteen "sairastuminen" on mahdollista? Mitä todellinen vahvuus on? Heitän sulle myös haasteen, etenkin jos pysähtyminen tai edes hidastaminen on sulle vaikeaa.

Mitä ajatuksia tää herättää? Olis kiva kuulla - laita viestiä IG @avaramieli tai miinanainen@gmail.com tai vastaa viestiin, josta tänne pomppasit :)

12. Mitä aikuisuus tarkoittaa sulle?

Tällä viestillä haluan herättää ajatuksia siitä mitä aikuisuus voi olla? ja miten se on eräänlainen ulkoinen rooli jonka ei tarvitse olla tietynlainen.

Mä näen aikuisuuden jonain joka kuulostaa tosi jähmeältä ja tylsältä, toisaalta musta aikuisuus on jo sitä että pitää itsestään huolta ja ehkä toisestakin ihmisestä, mutta sen ympärille voi rakentaa jotain mitä ei ehkä ole ulkoisesti niin hyväksyttyä..vai kuvitellaanko me vaan, että meidän tarvis astua johonkin tiettyyn boksiin?

  • Instagram

For more information: miinanainen(at)gmail.com 

© 2020 by Tiina Miinalainen

Haluatko saada multa postia?

Lähetän n. 1krt/kk sulle postia ja ääniviestin. Aiheet vaihtelevat, mutta keskiössä on uudet näkökulmat, autenttisuus, human design ja ennen kaikkea hyvinvointi <3

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon